Werken in het hart van het boekenvak?

Bekijk onze vacatures img

10 juni feestelijke opening Kinderboekenambassade

img Terug naar overzicht

Sharon de Miranda nieuwe juryvoorzitter van Het Food and Friends Gouden Kookboek
img

Oever van Ludwig Volbeda is het Regenboogboek van het Jaar
img

Kinderboekenambassadeurs Hans & Monique Hagen willen een ambassade en het Kinderboekenmuseum wil dat graag mogelijk maken. De Kinderboekenambassade wordt dé plek waar lezers, jong en oud, de magie van verhalen met elkaar kunnen delen.

We hebben bijna allemaal wel een boek dat een bijzondere plek inneemt in ons hart. In de Kinderboekenambassade kan iedereen ambassadeur worden van zijn of haar eigen lievelingsboek. In de ambassade kun je in een kort filmpje vertellen waarom dat ene boek zo bijzonder is voor jou. Hans & Monique Hagen zijn dolgelukkig met de komst van de Kinderboekenambassade: ‘Er zijn zo ontzettend veel prachtige boeken. Elk boek verdient een eigen ambassadeur. En al die Boekambassadeurs verdienen een ambassade!’

Om van de ambassade een sfeervolle ruimte maken met betoverende muurschilderingen door Philip Hopman, vragen het museum en de ambassadeurs hulp aan iedereen die het idee een warm hart toedraagt. Daarvoor is op Voordekunst.nl een crowdfunding-campagne gestart. Doneren kan t/m 21 mei.

 

De Kinderboekenambassade opent zondag 10 juni tijdens het gratis festival de Kinderboekenparade.

Volgend Artikel

Auteurs komen in actie voor de boekhandel

img img

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

img