Werken in het hart van het boekenvak?

Bekijk onze vacatures img

Gouden Boek voor Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun

Geschreven doorMaud Aarsen

img Terug naar overzicht

Gouden Boek voor Bobbi op het potje en Bobbi wordt grote broer
img

Marjon Hoffman en Odido brengen gratis kinderboek uit om kinderen meer te laten lezen
img
Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun is vandaag bekroond met een Gouden Boek. Van ‘het zwangerschapsboek voor vaders’ werden sinds de verschijning in 2004 meer dan 200.000 exemplaren verkocht, ruim genoeg voor de gouden status. Kluun ontving de unieke oorkonde vanmorgen uit handen van uitgever Sladjana Labovic van Uitgeverij Podium.

Bestsellerauteur Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, werkte jarenlang als strateeg in de reclamewereld. In 2003 debuteerde hij bij Uitgeverij Podium met Komt een vrouw bij de dokter (1,2 miljoen exemplaren verkocht, in 30 landen vertaald), in 2006 gevolgd door De weduwnaar (een half miljoen verkochte exemplaren). Zijn columns werden gebundeld in Klunen (2008), gevolgd door Klunen2 (2013). In 2011 verschenen Haantjes en Aan de Amsterdamse nachten. In 2017 kwam de roman DJ uit, en in 2020 Familieopstelling (uitgeverij Lebowski). Vorig jaar verscheen Help, ik heb een puber!, het vervolg op Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! bij Uitgeverij Kluun.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Wat zijn hormonen en hoe ga ik ermee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! geeft antwoord op deze vragen, bevat een verklarende woordenlijst in een voor mannen begrijpelijke taal en tips om jezelf door de zwangerschap heen te bluffen.

Gouden Boek

Sinds 2012 worden, analoog aan het gebruik in de platenindustrie, Gouden, Platina en Diamanten Boeken uitgereikt. Oorkondes worden uitgereikt aan boeken waarvan meer dan respectievelijk 200.000, 350.000 en 500.000 exemplaren zijn verkocht.

 

Volgend Artikel

CPNB en Food and Friends slaan handen ineen met Het Food and Friends Gouden Kookboek

img img

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

img