Werken in het hart van het boekenvak?

Bekijk onze vacatures img

Gouden Boek voor Michael Pilarczyk

Geschreven doorJob Jan Altena

img Terug naar overzicht

Thomas van Grinsven & Rutger Vink en Kevin Hassing winnen de Kinderjury 2024
img

21% btw, een waardeloos idee!
img
Master Your Mindset van Michael Pilarczyk is vandaag bekroond met een Gouden Boek. Sinds het verschijnen in 2016 zijn er ruim 200.000 exemplaren verkocht, voldoende voor de Gouden status. Het boek over zelfbewustzijn en persoonlijk succes staat inmiddels al 160 weken in De Bestseller 60. De exclusieve oorkonde werd persoonlijk op Mallorca aan Pilarczyk uitgereikt door uitgever Elise de Bres van Invictus Publishing.
Master Your Mindset

Master Your Mindset, Leef je mooiste leven is een boek over zelfbewustzijn en persoonlijk succes. Pilarczyk helpt je om je eigen denkwijze beter te begrijpen en deelt zijn filosofie om een invulling te geven aan jouw mooiste en ideale leven. Deze week verschijnt er een Engelse vertaling van Master Your Mindset, Live a Meaningful Life. In het najaar verschijnt een versie gericht op jongeren

Over Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk (Gdynia, 1969) is auteur en spreker op het gebied van bewustzijn, zelfontwikkeling, zingeving, mentale gezondheid en persoonlijk succes. In de jaren ’90 was Michael een populaire dj op Radio 538 en vj bij The Music Factory (TMF). Na de verkoop van zijn mediagroep in 2007, woonde hij enkele jaren aan boord van zijn zeilboot in de Middellandse Zee. In 2014 verscheen zijn debuutroman Dansen in de Hemel. Hij publiceerde sindsdien meerdere titels en vertalingen en verkocht in totaal meer dan een half miljoen boeken. Michael is samen met zijn vrouw Cindy oprichter van de Mastermind Academy en de Meditation Moments app.

Gouden Boek

Sinds 2012 worden, analoog aan het gebruik in de platenindustrie, Gouden, Platina en Diamanten Boeken uitgereikt. Oorkondes worden uitgereikt aan boeken waarvan meer dan respectievelijk 200.000, 350.000 en 500.000 exemplaren zijn verkocht.

Volgend Artikel

Rachel Rumai Diaz schrijft regenbooggedicht ‘Ergens’

img img

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

img