Werken in het hart van het boekenvak?

Bekijk onze vacatures img

Shortlist Beste Spirituele Boek bekend

img Terug naar overzicht

Rima Orie en Zoulfa Katouh vallen in de prijzen op BoekTok Live
img

Gouden Boek voor Dummie de mummie en de gouden scarabee
img

Steeds leuker’ van Jelle Hermus (Kosmos Uitgevers), ‘Rebible’ van Inez van Oord (Kosmos Uitgevers), ‘In het oranje ochtendlicht’ van Nina Riggs (Ambo|Anthos), ‘De kracht van betekenis’ van Emily Esfahani Smith (uitgeverij Ten Have), ‘De kracht van stilte’ van Kankyo Tannier (Xander Uitgevers), ‘Gewoon God’ van Philip Troost (Kok) zijn genomineerd voor de juryprijs Beste Spirituele Boek 2018.

Een comité bestaande uit Jacobine Geel (theologe en presentatrice KRO-NCRV), Marije van Beek (redacteur Trouw), Kitty Geerts (boekhandel Haasbeek Zoetermeer) en Bea Rigter (Idea Cultuur) heeft de shortlist samengesteld.

Publiek kan stemmen

Tot 30 januari kan het publiek stemmen op de zes genomineerden via maandvandespiritualiteit.nl/beste-spirituele-boek. Onder de stemmers worden 5 Select Wellness Group entreebewijzen voor 2 personen verloot. De winnaar wordt 4 februari bekendgemaakt tijdens het tv-programma Jacobine op Zondag van de KRO-NCRV op NPO2. Vorig jaar werd Rusteloosheid van Ignaas Devisch bekroond tot Beste Spirituele Boek 2017.

Essay van Daphne Deckers

Het essay voor de Maand van de Spiritualiteit 2018 is geschreven door Daphne Deckers en heet ‘Sterrenstof’. Het is voor € 3,50 in de boekwinkel te verkrijgen en verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren. Deckers schrijft hierin openhartig over hoe zij de verschillende fases van het moederschap heeft beleefd, van zwangerschap en geboorte tot puberteit en het lege nest. ‘Het is één grote werkstage’, schrijft zij, ‘die iedere dag opnieuw begint.

Korting met ZIN

Zin Magazine is sinds 2014 als mediapartner betrokken en biedt lezers € 5,- korting op zestien spirituele titels: https://www.zin.nl/2018/01/09/spiritueel >

De Maand van de Spiritualiteit heeft als thema ‘Opnieuw beginnen’ en loopt van vrijdag 12 januari tot en met zondag 11 februari 2017.

Volgend Artikel

Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2018 bekend

img img

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

img