Werken in het hart van het boekenvak?

Bekijk onze vacatures img

Vier Gouden Boeken voor Lucinda Riley

Geschreven doorMaud Aarsen

img Terug naar overzicht

Thomas van Grinsven & Rutger Vink en Kevin Hassing winnen de Kinderjury 2024
img

21% btw, een waardeloos idee!
img
Vandaag zijn de delen Parel, Maan, Zon en De zevende zus van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley bekroond met een Gouden Boek. Van elk van de vier boeken werden sinds het verschijnen meer dan 200.000 exemplaren verkocht, genoeg voor de officiële gouden status. Daarmee hebben alle zeven boeken uit de Zeven zussen-serie een gouden status, het eerste deel ontving daarbovenop al diamant. Uitgever Sander Knol kreeg zojuist de oorkondes uit handen van CPNBdirecteur Eveline Aendekerk tijdens een door boekhandel Wagner georganiseerd ontbijt met honderden liefhebbers van de Zeven zussen in park Rusthoff in Sassenheim. 
Lucinda Riley

Lucinda Riley (1965 – 2021) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Ze schreef de immens populaire Zeven zussen-serie. Wereldwijd werden er al meer dan vijftig miljoen exemplaren van haar romans verkocht, waarvan ruim vijf miljoen in Nederland en België.

De zeven zussen

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Parel, Maan, Zon en De zevende zus zijn respectievelijk deel vier, vijf, zes en zeven in een achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Vandaag verschijnt wereldwijd het laatste deel in de reeks: Atlas. Het verhaal van Pa Salt 

Gouden Boek

Sinds 2012 worden, analoog aan het gebruik in de platenindustrie, Gouden, Platina en Diamanten Boeken uitgereikt. Oorkondes worden uitgereikt aan boeken waarvan meer dan respectievelijk 200.000, 350.000 en 500.000 exemplaren zijn verkocht.  

Volgend Artikel

Thomas van Grinsven & Rutger Vink en Kevin Hassing winnen Kinderjury 2023

img img

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

img